نوشته شده توسط : من

 

پس از فروپاشي شوروي سابق و نظام كمونيستي و سوسياليستي، سران غرب به ويژه آمريكايي ها با ادعاي تك الگوبودن نظام سرمايه داري تلاش كردند تا حاكميت خود بر جوامع غربي و سپس سراسر جهان را اجرايي سازند. پس از دو دهه مردم غرب دريافته اند كه اين ادعا نه تنها كارايي نداشته، بلكه صرفاًبراي اعمال ديكتاتوري حاكمان بر آنها بوده است كه موجب شده، آنها حاكميت طبقه اي محدود بر سراسرجامعه را بپذيرند.

مقام معظم رهبری :

مردم آمريكا در واقع به حاكميت اقليت يك درصدي بر اكثريت نود و نه درصدي  معترض هستند كه ماليات و پول مردم آمريكا را هزينه براه انداختن جنگ در افغانستان و عراق و حمايت از رژيم صهيونيستي ميكنند.

ممكن است حكومت آمريكا با شدت عمل، اين جنبش اعتراضي را سركوب كند اما نمي تواند ريشه هاي آن را از بين ببرد.

ريشه هاي اين حركت در آينده آن چنان گسترش خواهد يافت كه نظام سرمايه داري آمريكا و غرب را زمين خواهد زد.

جنبش وال استریت  چیست؟

جنبش " وال استریت را اشغال کنید " ، متاثر از اوضاع نامساعد کنونی آمریکا است و به سرعت در میان برخی گروه های سیاسی و اجتماعی جا باز کرده است . اولین نشانه ظهور این جنبش به روز 17 سپتامبر باز می گردد که تعدادی از فعالان در برابر ساختمان بورس اوراق بهادار نیویورک در خیایان وال استریت تجمع کردند و اعلام کردند تا زمانی که به خواسته هایشان رسیدگی نشود ، به تجمع خود پایان نخواهند داد .  خواسته‌هایی که گستردگی آنها از بیمه تامین اجتماعی هست تا پایان بخشیدن به جنگ‌های آمریکا در جهان و ایجاد شغل برای جوانان. آنچه که این خواسته‌های گوناگون را به هم وصل کرده، این است که این گروه‌ها اعتقاد دارند مدیران مالی در وال استریت هستند که مسبب همه این مشکلات هستند.


و در این میان:

بازارهاي بورس آمريكا و اروپا  با سقوط ناگهاني ارزش سهام، شوك تازه اي را در كنار ضرر 800 ميليارد دلاري تجربه كردند. اين اتفاق با وجود مجوز كنگره براي افزايش دو هزار و چهارصدميليارد دلاري سقف بدهي هاي دولت آمريكا رخ داد. قرار بود مصوبه كنگره، آرامش را به اقتصاد آمريكا و اروپا برگرداند اما چنين نشد و سرمايه گذاران نتوانستند اطمينان خود به بهبود وضعيت اقتصادي آمريكا را احيا كنند. آنها منطبق با آمار اقتصادي، كاهش نرخ رشد و بازگشت ركود 2سال پيش را پيش بيني مي كنند. از نگاه تحليل گران اقتصادي و سرمايه گذاران، اقتصاد ايالات متحده اكنون تنه به تنه اقتصاد ورشكسته يونان مي زند كه به واسطه حمايت هاي مالي (اعانه) ديگر كشورها سرپا مانده است. در بحران 2سال پيش، با انتقال بدهي شركت هاي خصوصي بزرگ به دولت و پرداخت بدهي كلان سرمايه داران از خزانه عمومي، بيماري موقتاً تسكين يافت اما اكنون آن عارضه با ابعادي بزرگ تر و اين بار از درون دولت سر برآورده است.

حالا دولت آمريكا بدهكارترين دولت دنياست، آمريكا در دور باطل بدهي ها افتاده و با شعبده بازي هايي نظير افزايش سقف بدهي ها تا مرز 7/16 تريليون (16هزار و هفت صد ميليارد) دلار، اعلام رسمي ورشكستگي را به تأخير مي اندازد. آيا با كاغذبازي و صورت سازي دروغين كنگره مي شد آرامش را به وال استريت نيويورك و ساير بازارهاي مهم برگرداند؟
پاسخ بازار مطلقاً منفي بود. با وضع پیش آمده  اعتراضهای مردمی شکل گسترده ای به خود گرفت هر چند كه در گذشته نيز اين اعتراض هایی صورت گرفته بود، امااعتراض هاي اخير داراي ويژ گي هاي خاصي بود كه در گذشته مشاهده نشده است. محور قرار گرفتن منطقه وال استريت به عنوان مركز فرماندهي نظام سرمايه داريو صاحبان ثروت و قدرت به عنوان محل تجمع اعتراض كنندگان، گسترش دامنه اعتراض هابه اكثر مناطق آمريكا، تأكيد مردم به اصل الگوگيري از قيام هاي مردمي در كشورهاي عربي و اسلامي ، تبديل اعتراض هاي مردمي از بعد اقتصادي به مقابله با نظام سرمايه داري با اصل 99 درصد در برابر يك درصدثروتمند، انسجام سراسري مردم به جاي تمركز ايالتي و ... از جمله ويژگي هاي اين حركت است. گسترد گي اين اعتراض ها سوالات بسياري در اذهان تداعي كرده است. ريشه اين اعتراض ها چيست؟ خواست و مطالبه اصلي مردم چه مي باشد؟ چرا محافل رسانه اي و سياسي غرب به دنبال سانسور حقايق آن مي باشند؟ تأثير اين تحولات بر آينده آمريكا ونظام سرمايه داري چه خواهد بود؟ از جمله اين سوالات است كه در نوشتار ذيل به اختصار به آن پرداخته مي شود

ريشه هاي قيام مردمي وال استریت:

در باب دلايل و رويكرد مردمي به انجام اعتراض هاي سراسري عليه نظام سرمايه داري در آمريكا كه در قالب جنبش تسخير وال استريت آغاز و با عناوين ديگر در ساير شهرها گسترش يافته، ديدگاه هاي مختلفي مطرح مي شود. برخي، تغييرات در ساختار فرهنگي و دروني جامعه آمريكا و برخي فوران ناهمگوني اجتماعي را مطرح مي كنند، برخي بر شرايط اقتصادي حاكم بر كشور و افزايش روز افزون فقر و گرسنگي و نياز 46 میلیون آمريكايي به كمك هاي دولتي را اولويت دانسته اند، برخي گسست ميان مردم و دولتمردان آمريكا را دليل اعتراض هادانسته و برخي نيز سياست خارجي و نارضايتي مردم از جنگ طلبي هاي دولتمردان و تزلزل موقعيت جهاني آمريكا را دليل اين اعتراض ها عنوان كرده اند. برخي نيز اين اعتراض ها را ادامه سياست هاي جدايي طلبانه برخي ايالت ها مانند تگزاس و ويسكانسين مي دانندكه در ماه هاي اخير، مطالبات جدايي طلبانه خود را تشديد كرده اند و اكنون در قالب اعتراض هاي سراسري ادامه مي دهند. برخي نيز بر افزايش فقر در جامعه و فاصله شديدطبقاتي تأكيد دارند، چنانكه مردم در شعار خود تأكيد دارند كه ما،99 درصد فقير در برابر يك درصدثروتمند مي باشيم. با توجه به ديدگاه ها و نظريه هاي مطرح شده و سيرتحولات سياست داخلي و خارجي آمريكا در چند دهه اخير،ريشه هاي شكل گيري جنبش وال استريت وسقف مطالبات مردم آمريكا كه البته برخي از آنها با مطالبات مردم اروپا يكسان است، در چند محور قابل بررسي مي باشد.


اعتراض به خروج از چارچوب ها:

بررسي تاريخي آمريكا نشان مي دهد كه ريشه اصلي ايجاد ايالات متحده و پذيرش تشكيل آن از سوي ايالت هاي مختلف، رسيدن به رفاه سراسري و به نوعي همگرايي ميان مردم ودولتمردان بود. در ساختار تعريفي آنها مردم و دولتمردان در كنار يكديگر براي رسيدن به جامعه آرماني نظير؛ رفاه سراسري، ترويج برابري و آزادي در داخل آمريكا و عرصه بين الملل و.... تلاش مي كردند. اين امر چنان نمود داشته كه ايالت ها هنگام پيوستن به ايالات متحده در قرن هفدهم از شروط ادامه پيوست به ايالات متحده را توانايي دولت فدرال در تأمين نيازهاي مردمي و همراهي آن با خواسته هاي مردم عنوان كرده اند. هر چند كه اين اصول به صورت كج دار و مريز در گذشته اجرا شده، امادر چند دهه اخير مشاهده مي شود كه ساختارسياسي آمريكا به مرور از اين امر عدول كرده و از رويكردهاي مردمي فاصله گرفته است. ساختار سياسي و اقتصادي آمريكا نشانگر آن است كه سياستمداران شامل سناتورها ونمايندگان كنگره، فرمانداران و صاحبان قدرت در بخش هاي مختلف ايالتي دركنار سران كاخ سفيد به جاي رويكردهاي مردمي در كنار صاحبان ثروت قرار گرفته و در نهايت به حاميان ومجريان خواست هاي ثروتمندان مبدل شدند، چنانكه مردم آمريکا در شعارهاي خود تأكيد دارند كه دولتمردان صرفاً حامي يك درصدجامعه كه شامل ثروتمندان است، مي باشند و 99 درصد ديگر سهمي از ساختار سياسي و اقتصادي كشورشان ندارند. تأكيدبر اموري مانند حذف وال استريت به عنوان مركز سرمايه داريدر آمريكا و حتي نظام سرمايه داري در جهان،تأكيد بر عدم پذيرش نظام دو حزبي جمهوريخواه و دموكرات و معرفي آنها به عنوان دست نشاندگان مشترك نظام سرمايه داري، اصراربر لزوم قطع كمك هاي دولتي به صاحبان ثروتو ... از نشانه هاي بيزاري مردم از وابستگي دولتمردان به صاحبان ثروت و جدايي آنها از ملت است. نمود عيني، قرار گرفتن سياستمداران و تصميم گيرندگان ارشد آمريكا در كنار طبقه خاص ثروتمندان را در ارائه بسته هاي اقتصادي براي خروج از بن بست اقتصادي مي توان مشاهده كرد. چنانكه جرج بوش در سال2008، 700 ميليارد دلار و اوباما در سال 2009، 800 براي مردم، دستاوردي نداشت. مجموع اين فرايند چنان بوده كه «چامسكي» نويسنده و تحليلگر بزرگ آمريكايي تأكيد مي كند، سياستهاي دولتمردان موجب گسست اجتماعي شده كه در كنار بحران اقتصادي، طغيان مردم آمريكا عليه سرمايه داري و دولتمردان به همراه داشته است

از هم پاشیده شدن روياهاي مردمي:

پس از فروپاشي شوروي سابق و نظام كمونيستي و سوسياليستي، سران غرب به ويژه آمريكايي ها با ادعاي تك الگوبودن نظام سرمايه داري تلاش كردند تا حاكميت خود بر جوامع غربي و سپس سراسر جهان را اجرايي سازند. پس از دو دهه مردم غرب دريافته اند كه اين ادعا نه تنها كارايي نداشته، بلكه صرفاًبراي اعمال ديكتاتوري حاكمان بر آنها بوده است كه موجب شده، آنها حاكميت طبقه اي محدود بر سراسرجامعه را بپذيرند. اين حقارت در چند بعد بر مردم غرب از جمله مردم آمريكا تحميل شده است از جمله:

الف) در حوزه داخلي مردم دريافته اند كه نظام سرمايه داري بر خلاف ادعاي رفاه، كاركردي براي آنها نداشته و چنانكه ذكر شد، طبقه ثروتمند محدود بر كل جامعه حاكم بوده اند. در اين ميان، نظام سرمايه داري با اعمال ديكتاتوري انحصاري قدرت با تركيبياز يك يا دو حزب نظير، ساختار آمريكا با محوريت جمهوريخواه و دموكرات،خواسته هاي سرمايه داران را بر جامعه تحميل كرده اند. نكته اساسي آنكه، اين سرمايه داري نه تنهادستاوردي براي رفاه مردمي نداشته، بلكه به گسست بنياد خانواده ها وساختار اجتماعي و تبديل مردم به افرادي صرفاًمادي بدون توجه به حقوق انساني و متعالي منجر شده است.

ب) در صحنه بين الملل در حالي كه سران آمريكا با ادعاي رفاه جهاني و كمك به ملت هابه اشغال ساير كشورها پرداخته اند اما در عمل همچناناز برخي حاكمان ديكتاتور حمايت كردهو حتي در اين راه، در برابر ملت ها قرار گرفته اند. اكنون ملت هاي غربي دريافته اندكه اين ادعاها، صرفاً فريبي براي تأمين منافع سرمايه دارانبوده و نه براي ارتقاي جايگاه جهاني ملتآمريكا و يا كمك به ساير ملت ها. چنانكه نمود آن را در جنايات صورت گرفته دركشورهاي تحت اشغال و بي تفاوتي غرب در برابر جنايات اشغالگرانقدس مي توان مشاهده كرد. تحولاتاخير خاورميانه و شمال آفريقا نيز نشان داد كه سران آمريكا براي منافع سرمايهداران از حاكمان ديكتاتوري حمايت كرده اند كه صرفاً تأمين كنندهمنافع نظام سرمايه داري بوده اند. اينديكتاتوري كه برگرفته از عملكردهاي سران غرب بوده اكنون به حقارتي براي مردم آمريكامبدل شده است به ويژه كه اين امر تزلزل جايگاه جهاني آنها را به همراه داشته است.

گسترش نهضت بيداري اسلامي ذر سراسر جهان:

بيداري اسلامي در كشورهاي عربي خاورميانه و شمال آفريقا، تحولات اروپا و اكنون آمريكا نشان مي دهد كه فرهنگي جديد در ساختار نظام بين الملل در حالشكل گيري است و آن رويكرد ملت ها به مقابله با ساختارهاي غير مردمي و وابسته به نظام سرمايه داري است. در دو دهه گذشته، نظام سرمايه داري با عناوين مختلف اقتصادي، سياسي، نظامي و حتي ايجاد و حفظ حاكمان دست نشانده نظير آنچه در كشورهاي عربي حامي غرب وجود دارديا ساختارهاي دو حزبي و تك محوري نظير دو حزبي آمريكا و بسياري از كشورهاي اروپايي به دنبال حاكميت بر جهان بوده است، روند تحولات، نشانگر رويكرد مردمي دراكثر نقاط جهان به مقابله با اين ساختار است. نكته مهم در اين عرصه آنكه، بر اساس پيشينه هاي تاريخي، تمدن همواره از شرق به غرب گسترش يافته است و اين حقيقتي است كه جهانيان به آن اذعان دارند. در مقطع كنوني نيز مي توان گفت كه بيداري اسلامي در خاورميانه و شمال آفريقا به الگويي براي مردم اروپا و آمريكا مبدل شده و به نوعي به آنها نشان داده كه مي توان با وحدت و يكپارچگي به مقابله با حاكمان و نظام ديكتاتوري برگرفته از منافع سرمايه داري پرداخت. در اين بيداري سراسري نيز نكته مهمي نهفته است و آن تأثيرگذاري و تأثيرپذيري ملت ها از يكديگر بدون نقش دولت ها است؛ فرايندي كه دولت ها در آن نقشي نداشته وحتي خود به دنبال ممانعت از تحقق آن مي باشند. به عبارتي ديگر،مي توان گفت كه صحنه بين الملل از ديپلماسي دولت ها به سمت ديپلماسي ملت هادر حال گسترش است واكنون اين ملت ها هستند كه براي جهان تصميم مي گيرند و نه دولت ها.


و شعری از علیرضا قزوه اندر حکایت قیام مردمی در وال استریت و نقش سپاه قدس

 

وال استرست و سپاه قدس

 

اینها که ایستاده اند در وال استریت
و داد می زنند 99 درصد ما

 

اینها هم از سپاه قدس اند؟!

 

یازده سپتامبر هم لابد
کار سپاه قدس بود!
و کسری بودجه امریکا

 

سقوط ارزش آقای اوباما...
حتّی گرسنگی سومالی
سقوط بورس لندن
کوررنگی سازمان ملل
و سونامی هایی که در راه اند...
تمام شان کار سپاه قدس است!
دمپایی یی که رد شد روزی

 

از کنار گوش آقای بوش
کار سپاه قدس بود!
و مردمی که می جنگند در لیبی
تمام شان عضو سپاه قدس اند!
جوانان میدان التحریر
زنان بحرینی

 

که خواب شاه عربستان را آشفته کرده اند
یک شعبه از سپاه قدس اند

 

اسناد ویکی لیکس

 

ترور مالکم ایکس هم لابد کار سپاه قدس بود

 


با این همه
عالی جناب اوباما!
حکایتی ست که می گوید

 

هیچ شیری
موش مرده نمی گیرد
لااقل می گفتی گاوی،
بوفالویی
پرزیدنت صهیونیستی...
شما که در هالیوودتان
گنجشک را با هواپیما عوض می کنید
آدمها را با روبات
غول هایی می سازید
که هرچه تیر می خورند نمی میرند
شما که می توانید از یک موش مرده
یک شیّاد بسازید
و هر لحظه از دوربین هایتان

 

یک فاحشه بیرون بیاورید

 

می توانید از ترکیب کوکائین و کوکاکولا

 

جاسوس بسازید

 

اماّ

 

ما هم بیکار نبودیم
گیرم به طنز در نطنز
یا به جد در نجد
عشق را غنی سازی کردیم با عقل
پیوند زدیم شعر را با فریاد

 

عالی جناب اوباما !

 

با همان دماغ پینوکیویی ات
از زیر دشداشه ی شیخ نفت
بیرون بیا لطفا ...
حالا نوبت توست
یا حبیبی...
تکان نخور که منفجر خواهی شد
در زیر کلاه کوچک شیمون پرز!
- انفجار پشت انفجار-
تکان نخور آقای پرز!
که متّصل شده با فیبر نوری
به دمت

 

بچه های سرراهی بالاترین...

 

و متصل شده اند به تو
جرسی ها و چرسی ها
با تمام تخس هایی

 

که پستان مادرشان را گاز گرفته اند

 

که متصل شده اند به تو جیرجیرک ها و قورباغه ها

 

و متصل شده است به تو خبرگزاری بی بی سی
با تمام نوه ها و نتیجه هایش
تکان نخورید!
تمام تان در محاصره ی سپاه قدس اید!
لبخند بزنید
قطعنامه صادر کنید
و شکلک در بیاورید
شما در مقابل دوربین مخفی مردم قرار دارید...

حسینی

 

با توجه به فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب در عدم ادامه جنجال و هیاهو در پرونده فساد بانکی و اینکه بعضی‌ها هم بخواهند در اين بين استفاده‌هاى ديگرى از اين مسائل بكنند - هيچ مصلحت نيست، نمایندگان ملت به دنبال چه چیزی در این پرونده می گردند؟ آیا برآیند این اقدام نمایندگان آب در آسیب ریختن در آسیاب دشمن نیست؟
 

 مجلس شورای اسلامی باز نیز در خصوص امور اقتصادی دست به عملیات انتحاری و عجولانه زد. از  وقف دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از 250 میلیارد تومان سرمایه گرفته تا تشکیل کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی با 15 عضو و یا اینکه ورود ناشیانه به پروژه بزرگ فساد بانکی. این اواخر نیز  مجلس با «طرح استیضاح وزیر اقتصاد» شاه بيت غزل خداحافظي آرامش و ثبات در اقتصاد كشور را توسط تعدادی از نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي سرود.

 
 

در كنار فراز و نشيب‌هاي زيادي كه در ماه‌هاي اخير دامن‌گير اقتصاد کشورمان گرديد، به‌طور قطع، خبر منتشره التهاب آفریتی است در فضای بحرانی اقتصاد کشور. هر چند که بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مقوله های اقتصادی مردمی نبودنشان را به اثبات رسانده اند ولیکن پرونده فساد بانکی، آزمون دوباره ولایت پذیری نمایندگانی است که در«طرح نظارت بر نمایندگان» مردود شده اند.

 

 

 
 

براساس این گزارش، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با کارگزاران حج برای رسیدگی سریعتر به پرونده فساد بانکی و کمتر شدن تبعات آن توصیه هایی را بیان نمودند. حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: »البته حالا هم من اين را عرض بكنم، مردم عزيزمان بدانند؛ خوشبختانه مسئولين كشور در هر سه قوه، هم با اين حادثه، هم ان‌شاءالله با حوادث ديگر مبارزه ميكنند و پيشگيرى ميكنند؛ بايد هم بكنند، وظيفه‌شان است كه مقابله و مبارزه كنند. هر سه قوه دارند تلاش ميكنند. يك عده‌اى ميخواهند از اين حوادث استفاده كنند براى زدن توى سر مسئولين كشور. مسئولين كشور دارند كار ميكنند؛ هم مجلس، هم دولت، هم قوه‌ى قضائيه.

 

 خب، البته خبررسانى شد؛ مطبوعات، ديگران، كارهائى كردند، خبررسانى كردند، ايرادى ندارد؛ اما ديگر نبايد قضيه را خيلى كش بدهند. بگذاريد مسئولين كارشان را بكنند؛ عاقلانه، مدبرانه، قوى و با دقت قضايا را دنبال كنند. جنجال و هياهو تا يك مقدارى براى آگاهى‌ها لازم است؛ ديگر همين طور هى ادامه دادن - بخصوص كه اگر بعضى‌ها هم بخواهند در اين بين استفاده‌هاى ديگرى از اين مسائل بكنند  - هيچ مصلحت نيست. بايد مراقبت بشود. البته مسئولين دنبال كنند. مردم هم بدانند كه اين چيزها دنبال ميشود و متوقف نميشود و ان‌شاءالله به توفيق الهى دستهاى خائن قطع خواهد شد».

 

 

 

در بین تلاشهای عده ای معدود از نمایندگان، اخبار جسته و گريخته‌اي مبنی بر اینکه تعدادی از نمایندگان مجلس مخالف نفس استیضاح هستند، نیز منتشر گردید. هر چند که در بین این همه مواضع تاریک، این مخالفت نقطه روشنی به حساب می آید که هنوز هم كم نيستند سياست‌مرداني كه فراموش نكرده‌اند سال جهاد اقتصادي ،  سال تقويت بنيه اقتصادي كشور و حمايت همه‌جانبه قواي مملكتي از دولتمردان عرصه اقتصاد است .
نمایندگانی كه به‌خوبي مي‌دانند استيضاح دراين حال‌وهوا، بارسنگين و كمرشكني است كه بر دوش نظام آوارخواهد شد و نقشه‌راهي است براي نيل دشمنان داخلي و بين‌المللي به اهداف شوم و پليد خود .

 

 

 

این واکنش یهانه جویانه نمایندگان در حالی است که  با توجه به خلأهاي قانوني در نظام بانكي كشور و ضعف‌هاي موجود در سيستم‌هاي كنترلي و نظارتي موجود، اینکه فساد و اخلال در سيستم پولي و بانكي صورت پذيرفته شكي نيست. این در حالی است که مجلس باید به عنوان قانونگذار، ضعفهای قانونی موجود در سیستم اقتصاد را مرتفع کند. اما جای سوال اینجاست که نمایندگانی که دانشگاه آزاد را یکروزه وقف می کنند، توانایی تصویب قواانین صحیح و بازدارنده در اقتصاد کشور را دارند؟

 

 

 
 
 

اما با توجه به این تلاش نمایندگان كه طرح استيضاح را عجولانه مطرح نمودند، ذکر چند سوال قابل تامل است

 
 
 
 

1-با توجه به اینکه رهبر انقلاب به صراحت اعلام فرمودند که اگر مسئولین به توصیه موکد 10 سال پیش ایشان راجع به مقابله با فساد اقتصادی عمل می کردند،دیگر اقتصاد کشور دچار این حوادث نمی شد.حال سوال این است که بسیاری از کسانی که اکنون به دنبال طرح استیضاح هستند، 10 سال گذشته مسئولیتی در دستگاههای دولتی داشته اند. آنها درباره توصیه های رهبری چه کرده اند؟

 

2- چرا نمایندگانی که به دنبال تصویب قوانین کارآمد نبوده اند و سخن رهبر انقلاب را بر زمین گذاشته اند،اکنون استعفا نمی دهند؟

 

3- آیا برکناری وزیر اقتصادی که از ابتدای دولت دهم روی کار آمده و اینکه این فساد بانکی از سالهای قبل آغاز شده بود،راه‌كار هوشمندانه و كارساز ترميم جراحت وارده به پيكر اقتصاد كشور است ؟

 

4-  آيا عملكرد آقاي وزير اقتصاد در زمان تصدي پست وزارت، در بسياري از موارد مورد تحسين عمومي و حاكي از جسارت خاص ايشان و تأييدي بر دلسوزي و عِرق ملّي او نبوده‌است ؟  
5-  آيا اقدام قاطع و به‌هنگام وزير اقتصاد در عزل و بركناري مديراني كه هر يك به نوعي در آفرينش فاجعه موصوف دخيل بود‌ه‌اند، حاكي از سلامت و صلابت وي و هم‌چنين كمك شايان توجه وي به سيستم قضايي كشور و كوتاه شدن بازه زماني مقابله با فساد مالي به حساب نمي‌آيد ؟

 


6-  آيا وزير اقتصاد همان دولتمردي نيست كه بالاترين رأي اعتماد را از مجلس گرفته و با بيش از 12 بار سؤال ، همواره رأي مثبت نمايندگان محترم خانه ملّت را به دست آورده است ؟

 


7-  آيا سست نمودن بنيان اقتصادي كشور، در شرايطي كه كشورهاي توسعه‌يافته در حال تجربه كردن يكي از حساس‌ترين برهه‌هاي زماني خود از حيث آشفتگي‌هاي اقتصادي هستند، اظهار لطف به ايشان محسوب نمي‌گردد ؟

 

8- آیا نمایندگان مجلس که خود در مباحث اقتصادی نشان داده اند ابه مناسبات بیرونی توجه دارند، باز هم در این مسیر حرکت خواهند نمود؟

 

9- حضرت آیت الله خامنه ای سالها پیش تاکید فرمودند که با دستمال کثیف نمی توان شیشه را پاک کرد. آیا اکنون می شود با دستمالی که نمایندگان در حمایت از جاسبی، آن را کثیف کرده اند، می توان شیشه اقتصاد مملکت را تمیز کرد؟

 


با توجه به فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب در عدم ادامه جنجال و هیاهو در پرونده فساد بانکی و اینکه بعضی‌ها هم بخواهند در اين بين استفاده‌هاى ديگرى از اين مسائل بكنند  - هيچ مصلحت نيست، نمایندگان ملت به دنبال چه چیزی در این پرونده می گردند؟ آیا برآیند این اقدام نمایندگان آب ریختن در آسیاب دشمن نیست؟

 



 

به نظر می رسد، با توجه به مصاحبه هاي اخير آقاي هاشمي رفسنجانی و تمايل وي به كوتاه آمدن در برابر آمريكا و تاكيد مطلب روزنامه شرق در نقش آقاي هاشمي براي اين كار كه دقیقا مخالف سياست هاي اصولي نظام است؛ نظريه پردازي این روزنامه را «فيل شناسي در تاريكي» برآورد کرد.

در حاشیه ادعای مضحک آمریکا در خصوص طرح ترور سفیر عربستان سعودی توسط ایران، برخی رسانه های داخلی که کارکرد و اهداف فعالیت آنان کاملا مشخص است با انتشار مطالبی، حواشی این طرح ترور خیالی را به سوی خاصی هدایت می کنند.

به گزارش خبرنگار بولتن نیوز؛ چندی پیش، روزنامه شرق كه زماني در ترويج نظريات ليبرال دمكراتي در دوران اصلاحات در اوج خود بود و افرادي فعلا خارج نشين بر طبل اين حركت مي نواختند؛ به بهانه ادعاي طرح ترور سفير عربستان در آمريكا؛ در نسخه ای به احياي آقاي هاشمي در صحنه سياست خارجي پرداخت و از او بعنوان منجي هياهوي تازه آمريكا عليه ايران نام برد تا این موضوع با بهره گيري از لابي آقاي هاشمي با آل سعود به پایان برسد!

بنابر این گزارش، به نظر می رسد، با توجه به مصاحبه هاي اخير آقاي هاشمي رفسنجانی و تمايل وي به كوتاه آمدن در برابر آمريكا و تاكيد مطلب روزنامه شرق در نقش آقاي هاشمي براي اين كار كه دقیقا مخالف سياست هاي اصولي نظام است؛ نظريه پردازي این روزنامه را «فيل شناسي در تاريكي» برآورد کرد.


 


از سوی دیگر شنیده ها حاکیست، از چندی پیش، هیاهو و دغدغه در خصوص حوزه سیاست خارجی کشور در مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام بالا گرفته تا آنجا كه خانم ف.ه. كه گاه و بيگاه با مصاحبه هايش با رسانه هاي ضد انقلاب، آب به آسیاب دشمن ریخته و موجب ذوق مرگی دشمنان ايران می گردد، در اين جلسات شركت كرده و از سياه نمائي هاي عناصر ناراضي و بعضا" معاند بهره برداري مي نمايد.

بررسی ها در خصوص تحرکات آقای هاشمی رفسنجانی و تلاش های مکمل رسانه های همسو با وی مشخص می کند، انتشار اين نوع مطالب در این رسانه ها با اهداف خاصي از جمله بزرگ نشان دادن نقش هاشمي در حوزه سياست خارجي (علي رغم غير واقعي بودن اين ادعا) مطرح مي شود تا بلكه از اين كلاه؛ نمدي براي طيف سیاسی متبوع حاصل شود.

 


 

 

 

 

 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(یکشنبه) در دیدار آقای مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق با اشاره به استقرار و استقلال کنونی عراق تأکید کردند: ایستادگی یکپارچه همه اقوام و مذاهب عراق در برابر فشارهای امریکا و مخالفت با مصونیت قضایی نظامیان اشغالگر و در نهایت مجبور شدن امریکا به خروج از عراق، یک صفحه زرین در تاریخ این کشور است.
ایشان افزودند: با وجود حضور نظامی و سیاسی امریکا در عراق و فشارهای این کشور، اما همه عراق اعم از کرد و عرب و شیعه و سنی، به امریکا «نه» گفتند که این موضوع بسیار مهمی است.
رهبر انقلاب اسلامی همزیستی مسالمت آمیز اقوام و مذاهب مختلف در عراق را مغتنم شمردند و خاطرنشان کردند: شرایط کنونی ثبات و استقرار در عراق مایه خرسندی جمهوری اسلامی ایران است و همه اق



:: بازدید از این مطلب : 387

|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 آبان 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: