صهیونیستها حامی اصلی منافقین هستند
فرماندار شهرستان انار گفت: منافقین مردم را به بدترین شکل به شهادت میرساندند و آمریکا و صهونیستها از آنان پشتیبانی کرده و حامی اصلی آنها هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، مجید اعتمادی صبح امروز در نشست با ورزشکاران شهرستان انار با محکوم کردن سوء قصد منافقان به مقام معظم رهبری در ششم تیر ماه سال ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر تهران اظهار داشت: به لطف خداوند این ترور نافرجام ماند و آیتالله خامنهای برای نظام مقدس جمهوری اسلامی حفظ شدند.
وی تصریح کرد: با این ترور نافرجام، استکبار جهانی و مزدوران آنها از جمله رجوی و بنیصدر در جهان رسوا شدند.
اعتمادی خاطرنشان کرد: بنیصدر با مخالفتهای شدیدی که با بسیج، سپاه و روحانیت داشت، مانع رسیدن سلاح به دست بسیجیان در دوران دفاع مقدس شد و در واقع به نوعی ستون پنجم دشمن بود و اخبار و اطلاعات دفاع مقدس را از طریق سازمان منافقان به خارج از کشور ارسال میکرد.
وی بیان کرد: تذکرات حضرت امام (ره) و دلسوزان نظام ازجمله مقام معظم رهبری، شهید بهشتی و شهید چمران به بنیصدر بیاثر بود.
اعتمادی با بیان اینکه در نهایت ابتدا بنیصدر توسط حضرت امام راحل از فرماندهی کل قوا عزل و سپس توسط مجلس شورای اسلامی عدم کفایت سیاسی او تصویب شد، افزود: بنیصدر با تغییر دادن چهره خود به همراه رجوی از کشور فرار کردند و پس از آن در تلاش برای انتقام از امام خمینی (ره) و نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند.
وی بیان داشت: این انتقام با ترور مسئولان عالیرتبه نظام آغاز شد و آنها افراد موافق امام راحل و جمهوری اسلامی را ترور کردند.
اعتمادی افزود: منافقان، بسیاری از افراد متدین را جلوی چشم فرزندانشان به بدترین شکل به شهادت رساندند و آمریکا، انگلستان و صهونیستها هم از آنان پشتیبانی میکردند.
وی بیان کرد: صدام نیز در نزدیکی مرز برای آنها اردوگاه درست کرد تا بتوانند علیه مردم ایران اقدامات نظامی داشته باشند.
اعتمادی گفت: اکنون مردم عراق بیشترین رنج را از حضور اعضای این سازمان ضد خلقی میبردند و خواستار خروج آنان از کشورشان هستند اما آمریکا با بهانههای مختلف مانع تحقق حق مردم و دولت عراق میشود.
وی با قدردانی از ورزشکاران برتر از آنان خواست تا همیشه پیرو ولایت مطلقه فقیه باشند تا به کشورشان آسیبی وارد نشود.
دشمن درمانده است!
اما یک نکتهای به نظرم رسید که به مردم بگویم و آن نکته این است که شهادت از خصوصیات این امت است. این یک طبیعت شهادت است که خدا این برکت را در شهادت گذاشته، که هرچه آن کسی که شهید میشود بزرگتر باشد، درست است که آن شیء از بین میرود، اما هیچ خسارتی از این ناحیه عاید نمیشود
|
حجتالاسلام والمسلمین خامنهای، امام جمعهی تهران که در پی یک سوء قصد در بیمارستان به سر میبرد، در گفتوگویی با خبرنگار دفتر مرکزی خبر، نقطه نظرهای خود را در مورد حوادث اخیر کشور اعلام کرد. وی در مورد وضعیت عمومی خود و بمبگذاریها و ترورهای اخیر که منجر به شهادت صدها تن از فرزندان راستین خلق شده است، اظهار داشت:
از لحاظ حال عمومی من همانطوری که ملاحظه میکنید، خوشبختانه بد نیست و حال من نسبت به روزهای دیگری که یادم میآید شما آمدید و فیلمی از من گرفتید، خیلی تفاوت کرده است. کوشش پزشکان و دستاندرکاران و همهی کسانی که در این کار محبتی داشتند، واقعاً با تفضل الهی و دعای مردم، دعای امام ، مؤثر بود.
امام جمعهی تهران در رابطه با شهادت ۷۲ تن از یاران امام گفت:
در این مدت من چند روز است که از حوادث جدیدی مطلع شدم. تا مدتی از این حوادث بیخبر بودم و به من نگفته بودند. یکی حادثهی انفجار بمب در محل حزب جمهوری اسلامی و شهادت عظیم و پرخسارتی که ۷۲ نفر از کسانی که به حق باید گفت ۷۲ نفر از شایستگان این روزگار و در رأس همهی آنها شهید آیتالله بهشتی در این شهادت جانشان را از دست دادند. این برای من وقتی که شنیدم سنگین بود.
دربارهی این شهادت و دربارهی اینگونه حادثهها من وقتی مطلع شدم، احساس کردم که دشمن در یک شرایط بسیار بسیار دردناکی در انقلاب ما قرار دارد و وقتی که دشمن برخلاف همهی اصولی که در دنیا قابل گفتن و قابل توجیه کردن است، یکباره هفتاد و چند نفر انسان را مورد سوء قصد قرار میدهد که در میان این علما و مجتهدها، کارکنان برای این ملت و خدمتگزاران شبانهروز خستگیناپذیر برای دین هستند، خود این کار حالا کار کیست، کاری ندارم؛ کار مجاهدین است، کار طرفداران بنیصدر است، کار کیست، آن برای من مهم نیست، نفس عمل برای من مهم است که وقتی دشمن، دشمن جهانی ما به وسیلهی یک گروه داخلی یک چنین فاجعهی اینطور پلید و جنبشی را سازماندهی میکند، این حاکی از نهایت عجز دشمن است.
البته آقای بهشتی خیلی خیلی بزرگ بود و این مردم هنوزم که هنوز است، به نظر من آقای بهشتی را نشناختهاند. بهشتی در آینده شناخته خواهد شد. بهشتی را ماها میشناختیم که سالیان درازی کوشش او را در راه پیشبرد این انقلاب دیده بودیم از نزدیک که قدم به قدم چگونه این مردم انقلاب را پیش برد. کاری هم نداریم، اثبات هم لازم ندارد، اثبات خواهد شد.
اما یک نکتهای به نظرم رسید که به مردم بگویم و آن نکته این است که شهادت از خصوصیات این امت است. این یک طبیعت شهادت است که خدا این برکت را در شهادت گذاشته، که هرچه آن کسی که شهید میشود بزرگتر باشد، درست است که آن شیء از بین میرود، اما هیچ خسارتی از این ناحیه عاید نمیشود. این مثل این است که فرض کنید انسان در یک بازار خیلی پرعظمتی برود یک وقت و یک سکهی طلا خرید کند. خوب به اندازهی یک سکهی طلا میگیرد. یعنی شهادت یک عمل، یک حرکت بیخسارت است. آقای مطهری هم که شهید شده بود، یک عدهای دستپاچه بودند که حالا چه خواهد شد؟ الحمدالله دیدید که آقای مطهری شهادتش برای اسلام از حضورش برای اسلام کمفایدهتر نبود. آقای بهشتی هم همینطور.
به هرحال این حاکی از عجز دشمن است. حاکی از ناتوانی دشمن و حاکی از درماندگی است و این از آقای بهشتی و از این دوستانی که در این راه جانشان را گذاشتند، چیزی نخواهد کاست.
نکتهی دومی که در اینجا باید بگویم این وظیفه مردم است. مردم باید بدانند دشمن ما، دشمن جهانی ما، در کار این انقلاب درمانده است چه باید بکند. یکی از دو کار هم بیشتر ندارد. راه سوم برای او وجود ندارد؛ یا باید رجال این انقلاب را همه را از انقلاب بگیرد که نمیشود. خواهید دید بهشتیها درست خواهند شد و خواهند آمد، صحنه را پر خواهند کرد و همینطور دیگران. راه دومی که برای دشمن این انقلاب وجود دارد، خارج کردن مردم از صحنه است و این هم همینطور که تا حالا ملاحظه میکنید، برای دشمن امکان پیدا نکرده و إنشاءالله هرگز امکان پیدا نخواهد کرد.
اما باید دید مردم چگونه و به برکت چه چیزی در صحنه میمانند؟ این مهم است. مسأله این است که این انقلاب، انقلابی است که با اسلام و مردم سر و کار دارد و این هست که مردم را در صحنه نگه میدارد. علت این که امام این همه روی اسلام و احکام اسلامی در انقلاب تکیه میکنند، این است که حواسشان را جمع کنند. ما مقاومتها هنوز داریم. ما هنوز کارها داریم. هنوز این قدر حوادث و پیشآمدها داریم، در همهی این حوادث مردم باید تصمیم بگیرند. حواس مردم جمع باشد که از آن نکتهای که دستگاههای خارجی و دشمنان این انقلاب میخواهند اسلام را از متن این انقلاب بگیرند، از او غافل نمانند. این خیلی چیز مهمی است.
بایستی اسلام در این انقلاب بماند. بایستی احکام اسلام به عنوان محور این انقلاب بماند. مردم حواسشان جمع باشد که در این مورد فریب نخورند و این همان چیزی است که در حقیقت تضمینکنندهی این است که مردم در صحنه باقی بمانند.
حجتالإسلام خامنهای در رابطه با جنگ تحمیلی و در پیامی به رزمندگان اسلام اظهار داشت:
من پیام به همهی بچههایی که این دو سه روز در رادیو و تلویزیون میشنیدم که فلانجا را گرفتند و فلانجا را کوبیدند، پیام من به همهی این بچهها این است که بدانند تمام این بازیها برای این است که آنها آنجا نجنگند. حواسشان جمع باشد، بجنگند. صدام حسین و پشت سر او اربابانش، سخت درماندهاند. برای این که آنجا را خراب کنند، بنده و امثال بنده را ترور میکنند. بجنگید؛ با قدرت و مقاوم. تمام این مقدمات برای این است که شما در آن جنگها شکست بخورید. نظامیها طراحی کنند و افسران مباشر مشغول بشوند، نیروهای سپاه پاسداران و جنگهای نامنظم و دیگران با هماهنگی کامل یک لحظه این دور جنگ را نگذارند که متوقف بماند. اگر این کار شد، این بزرگترین مشت به دهان دشمن و تمام این چیزهایی هم که اینجا ملاحظه میکنید، اینها خنثی شده است.
سخنان رهبري اتمام حجت با رسانهها بود
بانكها مكلف شدند بيايند بر عليه اين افراد طرح شكايت كنند تا دادستاني تهران بتواند وارد موضوع شده و به اين پروندهها رسيدگي كند/جرائم اقتصادي امروز چند ويژگي بزرگ دارند كه يكي از آنها سازمان يافته بودن آنهاست./سياست ما پذيرش گزارشگر ويژه نخواهد بود زيرا معتقديم هدف از ورود اين نوع گزارشگران صرفا دخالت در امور كشورمان است./ما خودمان به اطلاعرساني اعتقاد داريم زيرا در برخي از موارد الزام قانوني به اطلاعرساني داريم مانند انتشار اسامي محكومان قطعي در پروندههاي فساد اقتصادي.
عباس جعفري دولت آبادي دادستان عمومي و انقلاب تهران عصر امروز در برنامه نگاه روز راديو ايران با اشاره به ديدار روز گذشته مسئولان عالي قضايي كشور با رهبر انقلاب و اين موضوع كه از سوي رهبر انقلاب عنوان شد اقتدار و اعتماد از سوي مردم به دستگاه قضايي 2 ركن اساسي قوه قضائيه است، گفت: مطالبي كه رهبر انقلاب گفتند استراتژي مهمي براي دستگاه قضايي به شمار ميآيد.
ملل نیوز به نقل از بولتن نیوز، دادستان تهران، ادامه داد: دستگاه قضايي از درون مشكلات زيادي مانند كمبود نيرو، تربيت نيروي خلاق و كمبود بودجه دارد اما بايد در مسير استحكام قدم بردارد، گفت: قوه قضائيه در 30 سال گذشته گامهاي رو به جلوي بزرگي برداشته اما راههاي زيادي وجود دارد تا به قلهاي كه به نام قضاي اسلامي پيش روي ما است برسيم.
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه راه پيشرفت دستگاه قضايي از درون خود دستگاه ميگذرد، گفت: البته از اين موضوع نبايد فارغ شد كه طيكردن موفقيتآميز اين مسير تنها با كمك ساير دستگاهها و قوا ميسر خواهد شد براي مثال اگر بودجه دستگاه قضايي حل نشود، اگر قوانين درستي براي ما وضع نشود و اگر كارمندان درستي تربيت نشده و جذب نشوند دستگاه قضايي موفق نخواهد بود.
وي به بحث اعتمادسازي به عنوان دومين ركن دستگاه قضايي اشاره كرد و گفت: دستگاه قضايي هميشه از اين موضوع رنج ميبرده است زيرا طبيعي است در همه پروندهها يك طرف پرونده به واسطه صدور رأي ناراضي و طرف ديگر خوشحال باشد اما تلاش ميكنيم تا با دادرسيهاي عادلانه و برگزاري جلسات رسيدگي سريع جلب اعتماد عمومي را ايجاد كنيم.
جعفري دولتآبادي از اعتمادسازي به عنوان گفتمان عدالت نام برد و گفت: اگر ميخواهيم اعتماد سازي كنيم بايد عدالت را گسترش دهيم يعني رسيدگيهايمان آنقدر سريع و صحيح باشد تا افرادي كه محكوم ميشوند حداقل در درون خودشان و توسط وجدانشان قانع شوند.
وي افزود: البته اعتمادسازي شاخه ديگري نيز دارد كه به عملكرد دستگاه قضايي مربوط ميشود كه در توضيح اين موضوع بايد گفت اگر رفتار ما در دستگاه قضايي صحيح باشد و منطبق بر قانون خودش موجب اعتمادسازي ميشود.
* سخنان رهبري اتمام حجت با رسانهها بود
دادستان عمومي و انقلاب تهران در پاسخ به سؤال ديگري درباره سخنان روز گذشته رهبر انقلاب درباره موضوع رسانهاي شدن اتهامات افراد پيش از اثبات جرم و حتي عدم لزوم اين كار پس از قطعي شدن حكم گفت: براي پاسخ به اين سؤال به كمي عقبتر باز ميگردم يعني زماني كه براي اولين بار به عنوان دادستان تهران انتخاب شدم.
وي افزود: در همان زمان بخشنامهاي صادر كرديم و مانع از پخش علني محاكمه افراد دستگير شده شديم اما در همان زمان به ما اعتراض شد و عنوان كردند كه دانستن حق عمومي شهروندان است و ما با اين اقدام آنها را از حق خودشان محروم كردهايم در حالي كه ما در همان نقطه اعلام كرديم دستيابي به حق نبايد مساوي با هتك حيثيت از افراد باشد و تلاش كرديم حركتمان بر مدار قانون باشد.
جعفري دولتآبادي افزود: مطبوعات براي انتشار اخبار دو چارچوب پيش روي خود دارند كه اولي رسالتها، وظايف و اهداف آنهاست،رسالت مطبوعات در قانون تصريح شده كه عبارت است از روشن ساختن افكار عمومي و بالا بردن سطح دانش مردم، در حالي كه در نقطه مقابل در قانون مطبوعات اشاره شده بايد انتشار اخبار با رعايت مصالح جامعه و موازين اسلامي صورت گيرد. به اين ترتيب دو عامل موازين شرعي و موازين اخلاقي بر روند انتشار اخبار رسانهها بايد نظارت داشته باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چگونه ميشود كه سايتها و رسانهها به سرعت پس از وقوع يك حادثه به جزئيات آن دست مييابند، گفت: ما امروز در عصر انفجار اطلاعات به سر ميبريم و پنهان كردن اخبار امكان ندارد. آنچه ما معتقديم اين است كه اخبار بايد به طور صحيح منتشر شود و در عين حال به اين نكته نيز توجه شود كه از انتشار آن قصد تخريب نداشته باشيم.
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه رسانهها بايد به سر خط برگردند و ابتدا صحت اخبار و دوم داشتن مجوز قضايي براي انتشار اخبار را سرلوحه كار خود قرار دهند، گفت: ما خودمان به اطلاعرساني اعتقاد داريم زيرا در برخي از موارد الزام قانوني به اطلاعرساني داريم مانند انتشار اسامي محكومان قطعي در پروندههاي فساد اقتصادي.
جعفري دولتآبادي درباره اينكه به نظر شما راه برونرفت از اين ماجرا و چالش انتشار اخبار چيست؟ گفت: به نظر من راهحل اين موضوع در خود دستگاه قضايي است و ما بايد بر اساس مرّ قانون اقدام به انتشار اخبار كنيم و در دورهاي كه رقابت بين رسانهها وجود دارد رفتاري انجام دهيم كه مشكلي ايجاد نشود.
وي همچنين درباره اين سوال كه آيا با منتشر كنندگان چنين اخباري برخورد خواهد شد يا خير گفت: سخنان ديروز مقام معظم رهبري اتمام حجت بود و ايشان به صراحت گفتند كه رسانهها بايد از اين اخلاق پرهيز كنند و دادستاني با اين افراد برخورد خواهد كرد.
* 80 درصد احكام مربوط به پروندههاي فتنه 88 اعلام شده است
------------------------------------------------------------------------
وي در پاسخ به سؤالي درباره نتيجه رسيدگي به پرونده افراد دستگير شده در جريان فتنه سال 88 گفت: جريان فتنه در 25 بهمن سال 88 آخرين اقدامات خود را انجام داد و به اعتقاد من به يك انتحار دست زد.
وي افزود: تمام عوامل فتنه دستگير شدهاند و بيشترشان محاكمه شدند و تنها تعداد كمي در انتظار محاكمه هستند و اين در حالي است كه تعدادي پس از قطعي شدن احكامشان امروز در زندان به سر ميبرند و منتظر پايان دوره محكوميتشان هستند.
جعفري دولتآبادي گفت: نظام با اقتدار در برابر ظلم بزرگي كه عدهاي با بهانه تقلب در انتخابات به نظام روا داشتند برخورد كرد و آنها را سر جايشان نشاند و من امروز به آنها ميگويم به طور قطع اين افراد راهي به جز بازگشت به دامن اسلام و انقلاب ندارند.
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه حدود 80 درصد احكام پروندههاي مربوط به 88 اعلام شده و قطعي شده است، گفت: اميدواريم تا پايان شهريور ماه به پرونده تمام افرادي كه مرتبط با فتنه 88 بودند رسيدگي شود البته اينكه ميگويم رسيدگي منظورمان محاكمه در تمام سطوح از جمله تجديدنظر در ديوان عالي كشور نيز خواهد بود.
* ليست مفسدان اقتصادي چيزي كه عنوان ميشود، نيست
--------------------------------------------------------------------
وي همچنين در پاسخ به سؤالي درباره ارائه ليستي حدود 300 نفره از سوي رئيسجمهور به دادستاني تهران با موضوع اعلام اسامي مفسدان اقتصادي براي رسيدگي گفت: پس از ارسال اين ليست از سوي قوه قضائيه به دادستاني تهران افرادي كه در آن ليست نامي از آنها برده شده بود مورد بررسي قرار گرفتند.
جعفري دولتآبادي با اشاره به اين مطلب كه برخي از افرادي كه نامشان در اين ليست بود مشخص شد هنوز پروندهاي برايشان تشكيل نشده است و تنها كساني هستند كه به بانكها بدهي دارند، گفت: بانكها مكلف شدند بيايند بر عليه اين افراد طرح شكايت كنند تا دادستاني تهران بتواند وارد موضوع شده و به اين پروندهها رسيدگي كند.
وي تأكيد كرد:البته بايد بگويم برخي از اين وامها با جعل و حيله گرفته شده كه ممكن است از اين بابت پس از اقامه دعوا مجرمان تحت تعقيب قرار بگيرند اما اگر اينگونه نباشد و وام به صورت درست و بدون هيچگونه حيله و اعمال مجرمانه گرفته شده باشد وظيفه بانكهاست كه وثيقههاي اخذ شده را در جهت حفظ حقوق بيتالمال استيفاء كنند.
دادستان عمومي و انقلاب تهران گفت: البته بودند افرادي كه در سيستم دادسرا برايشان پروندهاي تشكيل شده بود كه گزارش آنها را به رئيس قوه قضائيه ارجاع داديم. در هر حال بايد به اين نكته توجه داشت كه اين ليست به آن معنا كه از آن قيد شده بود اينچنين نبود.
* قوه قضائيه عزم جدي در برخورد با شرارتها و جرائم خشن دارند
----------------------------------------------------------------------------
جعفري دولتآبادي در پاسخ به سؤال ديگري درباره اينكه گفته ميشود مطالبه عمومي شهروندان مبارزه و برخورد جدي با اشرار و مزاحمين نواميس است، گفتك يكي از برنامههاي مديريت جديد قوه قضائيه مبارزه جدي با شرارتها، سرقتها و جرائمي است كه باعث از بين رفتن امنيت عمومي ميشود.
وي گفت: در قوه قضائيه و دادستاني كل كشور عزم جدي وجود دارد و مثال بارز آن ابلاغ دستورالعمل دادستاني كل كشور به دادستانهاي سراسر كشور بوده تا بر اساس آن به اينگونه پروندهها رسيدگي سريعتري شود.
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه در شهر تهران هر 15 روز يك بار ستاد جرايم خاص با حضور همه عوامل ذيمدخل تشكيل جلسه ميدهد و پروندههاي مهم را مورد رسيدگي قرار ميدهد، گفت: به مردم نويد ميدهيم كه مبارزه با اينگونه جرايم همه جانبه خواهد بود اما توجه به اين نكته را داشته باشيد كه همه ما بايد نقش خود را ايفا كنيم.
وي تأكيد كرد: به نظر ما اجراي احكام صادر شده براي چنين پروندههايي ميتواند آرامشبخش باشد و مردم از ما تضمين داشته باشند كه دادستاني براي مبارزه مصمم است.
* بايد در بحث برخورد با مواد مخدر به سراغ سرچشمههاي اصلي قاچاق برويم
----------------------------------------------------------------------------------------
جعفري دولتآبادي در پاسخ به سؤالي درباره خط و مشي دستگاه قضايي در برخورد با مواد مخدر و قاچاق گفت: 3 پيشبرد اصلي در اين مقوله وجود دارد كه اولي آن برابر برنامه پنجم توسعه موضوع بستن راههاي توزيع است.
وي افزود: راهحل دوم مبارزه با ورود مواد مخدر است كه برعهده پليس و مرزباني است و راهحل سوم برخورد با سرچشمههاي اصلي قاچاق است.
وي با اشاره به اين مطلب كه خوشبختانه پليس در هفتههاي گذشته تعداد زيادي از معتادان را از سطح شهر جمع كرده است، گفت: بارها شاهد بوديم كه همين معتادان جرايمي مانند كودكآزاري، مسائل اجتماعي و مشكلات خانوادگي را رقم زدهاند و باعث شدهاند پرونده جديدي در دستگاه قضايي باز شود.
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه در 3هفته اخير چندين آزمايشگاه توليد مواد افيوني توسط پليس شناسايي و عوامل دستگير شدهاند، گفت: اين مبارزه بايد دامنهدار باشد و تلاش كنيم به سرچشمه اصلي قاچاق و توزيع مواد مخدر در كشور برسيم.
* احتمالاً تا هفته آينده رسيدگي به پرونده خمينيشهر به پايان ميرسد
---------------------------------------------------------------------------------
جعفري دولتآبادي با اشاره به اين مطلب كه موضوع پرونده خمينيشهر در حوزه كاري دادستاني تهران نيست، گفت: البته در حاشيه نشست سراسري دستگاه قضايي با رئيس كل دادگستري استان اصفهان ملاقاتي داشتم كه متوجه شدم محاكمه متهمان اين پرونده آغاز شده است.
وي گفت: اميد ميرود تا پايان هفته آينده رسيدگي به اين پرونده پايان بپذيرد البته به اين نكته توجه داشته باشيد كه همين كه پليس و دستگاه قضايي اراده جدي نشان دادند و به سرعت متهمان را دستگير كردند جاي اميدواري دارد كه مراحل رسيدگي به اين پرونده نيز با سرعت انجام شود.
* پيشگيري از وقوع جرم بر اساس اصل 156 قانون اساسي وظيفه دستگاه قضايي است
---------------------------------------------------------------------------------------------------
دادستان عمومي و انقلاب تهران با اشاره به اين مطلب كه وظيفه اصلي دستگاه قضايي پيشگيري از وقوع جرم است، گفت: پيشگيري واژهاي است كه از بهداشت به داخل دستگاه قضايي رسيده است زيرا در حوزه بهداشت معتقدند بايد پيش از وقوع بيماري با واكسيناسيون افراد از ابتلاي آنها به يك بيماري جلوگيري كرد كه در دستگاه قضايي نيز اصل بر اين است كه از وقوع يك جرم پيشگيري شود.
وي گفت: موضوع پيشگيري در دستگاه قضايي را ميتوان به خشكاندن سرچشمههاي وقوع جرم ربط داد و تلاش كرد تا وضع جامعه به گونهاي تغيير پيدا كند كه زمينه وقوع جرم در آن وجود نداشته باشد.
وي براي مشخص شدن اين موضوع مثالي زد و گفت: اگر بانكها پيش از اعطاي تسهيلات بانكي سوابق افراد را مد نظر قرار دهند و به كساني كه خوشنام نيستند و سابقه عدم پرداخت تسهيلات را دارند توجه كنند شاهد خواهيم بود كه ديگر هيچ بدهكار بانكي به وجود نيامده و ديگر جرمي واقع نميشود.
* افزايش يا كاهش نرخ ديه در حال بررسي است
--------------------------------------------------------
جعفري دولتآبادي در پاسخ به سؤالي درباره افزايش يا كاهش نرخ ديه گفت: بحث ديه از اختيارات رئيس قوه قضائيه است.
وي ادمه داد: در حال حاضر هيئتي كارشناسي موضوع قيمت واقعي ديه را در دست بررسي دارد و به محض اينكه به نتيجه برسد ابلاغ خواهد شد.
* به عنوان كارشناس معتقدم اجراي حكم در ملاء عام در پيشگيري از وقوع جرم نقش دارد
---------------------------------------------------------------------------------------------------
دادستان عمومي و انقلاب تهران در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آقاي جعفري دولتآبادي به عنوان كارشناس مسائل حقوقي و قضايي فارغ از مسئوليت دادستاني خود نظرش درباره اجراي احكام در ملاء عام و تأثير آن در پيشگيري از وقوع جرم چيست؟ گفت: به نظر من اجراي حكم در ملاء عام پيشگيري صد در صدي در وقوع جرم دارد.
وي گفت: البته بايد به اين نكته توجه كرد كه اجراي يك حكم در ملاء عام منوط به حكم دادگاه است و مترصد اذن رئيس قوه قضائيه است اما معتقديم كاملا جنبه پيشگيري دارد مگر آن دسته از جرائمي كه بر اساس قوانين موجود نبايد در ملأ عام احكام آنها اجرا شود.
*جرائم اقتصادي عموماً جرائم سازمان يافته هستند
----------------------------------------------------------
جعفري دولتآبادي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه امسال سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده دستگاه قضايي براي برخورد با مفسدان اقتصادي چه برنامهاي در دست اجرا دارد؟ گفت: جرائم اقتصادي امروز چند ويژگي بزرگ دارند كه يكي از آنها سازمان يافته بودن آنهاست.
وي افزود: عامل ديگر در وقوع اين جرائم اين است كه عمدتا متهمان اينگونه پروندهها كساني هستند كه در بخشهاي مختلف داراي نفوذ هستند البته اين به معناي آن نيست كه اينگونه مجرمان با دولت زد و بند دارند بلكه راههاي نفوذي دارند كه از آنها استفاده ميكنند.
وي با اشاره به اين مطلب كه يكي ديگر از ويژگيهاي اينگونه جرائم تخصصي بودن وقوع اين پروندهها است، گفت: نميشود اينگونه پروندهها را با پروندههاي عادي مقايسه كرد. اينها نيازمند قضات متخصص و شجاع هستند زيرا در مرحله اول متهمان اين پرونده دست به تطميع زده و در مرحله بعد اقدام به تهديد ميكنند.
دادستان عمومي و انقلاب تهران گفت: براي قضات سخت است كه به چنين پروندههايي رسيدگي كند اما خوشبختانه در تهران دادسراي ويژه وجود دارد و به همه مجرمان هشدار ميدهيم كه به دنبال سفارش و پارتيبازي نباشند.
* سياستمان پذيرش گزارشگر ويژه نيست
------------------------------------------------
جعفري دولت آبادي در بخش پاياني سخنان خود درباره اين پرسش كه در چند هفته اخير رسانههاي غربي اقدامات دستگاه قضايي در برخورد با جرائم خاص و برخي جرائم ديگر را به عنوان مصاديقي از نقض امور بشر عنوان كردند و برخي از سازمانهاي بينالمللي نيز تلاش ميكنند تا نمايندهاي را به ايران بفرستند، دستگاه قضايي چه واكنشي نسبت به اين موضوع خواهد داشت؟ گفت: غربيها بعد از آنكه در موضوع هستهاي موفقيتهاي لازم را به دست نياوردند به دنبال راهكاري بودند تا جبران خسارتهاي خود را كرده باشند.
وي افزود: آمريكا و انگليس خودشان بزرگترين ناقضان حقوق بشر هستند در حالي كه ما معتقديم حقوق محكومان مورد احترام است و اين فريبكاريهايي كه غرب با نام حقوق بشر ميكند به واسطه شكست خوردن آنها در موضوع هستهاي و پس از آن فتنه 88 است.
دادستان عمومي و انقلاب تهران تأكيد كرد: سياست ما پذيرش گزارشگر ويژه نخواهد بود زيرا معتقديم هدف از ورود اين نوع گزارشگران صرفا دخالت در امور كشورمان است.
جعفري دولت آبادي در خاتمه دغدغه بزرگ خودش را اعتماد مردم به دستگاه قضايي خواند و گفت: اميدواريم مردم ما را به عنوان ياوران خودشان پذيرا باشند و هر كجا از ما نقصي ميبينند از طريق دفترمان مطلب را به ما ارجاع بدهند زيرا مردم بزرگترين ياور ما خواهند بود.
اقدامات شبکه ای و هماهنگ فتنه گران با غرب
با تلاش های غرب برای فرستادن نماینده حقوق بشر به ایران و فعال شدن فتنه گران و رسانه های غربی در این زمینه ،اقداماتی شبکه ای برای فشار به جمهوری اسلامی ایران قابل مشاهده و رصد است.
در همین زمینه روند شکل گیری و اقدام این شبکه در محورهای زیر قابل بررسی است:
- انتشار اخبار و شایعاتی در زمینه رفتار نامناسب با زندانیان حوادث بعد از انتخابات در سایت های فتنه و اپوزیسیون
- تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر برای اعزام به ایران
- برنامه ویژه نوبت شما بی بی سی برای نظر خواهی از مخاطبان برای تعیین اولویت ها برای گزارشگر ویژه
- اعتصاب غذای زندانیان حواث بعد از انتخابات(روزه ای که در شانتاژ خبری به اعتصاب غذا تبدیل شده است)
- پیام های فتنه گران از جمله خاتمی به زندانیان حوادث بعد از انتخابات برای شکستن اعتصاب غذا در چارچوب پیغام به غرب برای وضعیت بغرنج نشان دادن شرایط زندانیان
- حمایت فتنه گران خارجی از زندانیان حوادث بعد از انتخابات و تاکید بر آزادی آنان
- شرط گذاری لایه های بالادستی فتنه گران برای نظام از جمله برگزاری آزاد انتخابات،رفع حصر سران فتنه و آزادی زندانیان حوادث بعد از انتخابات
گفتنی است مجموعه این اقدامات نشان می دهد که این اتفاقات از یک سناریوی هماهنگ برای ایجاد دالانی جهت فعال کردن و رفع فشارها بر فتنه گران حکایت دارد.
بیبیسی: اینترنت برای ضدانقلاب «سم» است
کیهان نوشت: در حالي كه آمريكا تلاش مي كند فتنه گران را با دوپينگ اينترنت زنده نگه دارد و در هفته پيش پروژه اينترنت چمداني را براي حمايت از فتنه گران كليد زد، پايگاه انگليسي بي بي سي خواهان عبور فتنه گران از جنگ اينترنتي و رسيدن به «عمل سياسي» و مخالفت خياباني شد.
بي بي سي فارسي كه طي دو سال گذشته تلاش كرده بود از خاكستر فتنه براي نظام طوفان بسازد و فقط ناكامي درو كرده است، روز گذشته به ناكارآمدي استفاده فتنه گران از اينترنت اعتراف كرد و نوشت: «افراد معترض به انتخابات رياست جمهوري دو سال پيش در ايران و منتقدان حكومت اين كشور، تاكنون از روش هاي مختلفي، از تظاهرات خياباني گرفته تا كمپين هاي اينترنتي، وبلاگ نويسي، تهيه و انتشار فايل هاي ويديويي با موبايل، براي اعتراض استفاده كرده اند، اما گروهي از منتقدان تاكيد مي كنند كه اين كار بيشتر موجب بي عملي معترضان شده، به طوري كه آنها را صرفا به يك كاربر معترض در مقابل كامپيوترها بدل كرده است و فوايد آن بسيار كمتر از زيانش در پيشبرد اهداف معترضان بوده است.»
بخش فارسي بي بي سي كه به شيوه موذيانه اي مخالفان را به عمل سياسي دعوت كرده و قصد آمدن مردم به كف خيابان ها آن هم در آستانه انتخابات مجلس را دارد اين پرسش را مطرح كرد كه: نظر شما در اين باره چيست؟ آيا شما با اين نظر موافقيد كه بهره گيري از فضاهاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي معترضان را به كاربران بي عمل اينترنتي تبديل كرده است.
گفتني است روزنامه آمريكايي «يو.اس.اي.تودي» طي مقاله اي به قلم رابرت آدامز اعتراف كرده بود كه به علت وفاداري مردم ايران به نظام حكومتي خود، حضور اپوزيسيون در خيابان ها ناممكن است ولي تهيه گزارش و خبر از طريق سايت هاي اينترنتي ايرانيان مقيم آمريكا و اروپا- بخوانيد گزارش هاي جعلي- مي تواند براي افكار عمومي منطقه كه به ايران چشم دوخته اند مفيد باشد!!
رقص برهنه زنان اشرف جلوی مسعود رجوی
عضو سابق شوراي رهبري منافقين در ديدار با دختر بني صدر كه زماني همسر رجوي بوده است، گوشه اي از جنايات وي عليه زنان اين گروهك را افشا كرد. بتول سلطاني در اين ديدار گفت: «مسعود رجوي بعد از دادن هژموني به زنان و بركناري مردان در سطح كل شوراي رهبري و تصميم گيري هاي سازمان به مرور و بعد از طلاق هاي اجباري در اين سازمان اقدام به راه انداختن «حوض» و «رقص رهايي» كه رقص برهنه اعضاي زن شوراي رهبري در حضور وي مي باشد، پرداخت. خانم سلطاني براي خانم فيروزه بني صدر تشريح كرد كه مسعود رجوي حتي به تجاوز جنسي به زنان در سطوح بالاي فرماندهي و لايه اول زنان شوراي رهبري بعد از مريم و ادامه دادن اين روند با ساير زنان پرداخته است.»
گفتني است رجوي پس از فرار فضاحت بار به همراه بني صدر، در اقدامي فريبكارانه با فيروزه بني صدر ازدواج كرد. و با غروري احمقانه اعلام كرد كه مهريه اين ازدواج استقلال و آزادي ايران است!! اما چندي بعد رجوي راهي عراق شد و رسما به صورت مزدور در اختيار صدام قرار گرفت و به عنوان بخشي از ابواب جمعي ارتش عراق به جنايت آشكار عليه هموطنان خود دست زد.
هيچ مصلحتي ريختن آبروي افراد را توجيه نميكند
حجتالاسلام پناهيان در گفتوگو با فارس:
هيچ مصلحتي ريختن آبروي افراد را توجيه نميكند
خبرگزاري فارس: يك فعال سياسي و مذهبي با تأكيد بر اينكه ميتوان بدون پا گذاشتن بر امور شرعي، جامعه را اصلاح كرد، گفت: هيچ مصلحتي ريختن آبروي افراد را توجيه نميكند.
حجتالاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس تصريح كرد: استفاده از راه حلهاي عجولانه همواره منجر به بروز خطاهايي در رفتارهاي انسان ميشود و اگر كسي قصد دارد مشكلات جامعه را حل و به مردم خدمت كند، بايد بداند كه جز با رعايت موازين اخلاقي، اين كار ممكن نيست.
وي افزود: حتي اگر در اين كار خدمتي هم باشد، خطاهاي بسياري در كنار آن رخ خواهد داد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه به هيچ وجه هيچ مصلحتي توجيه كننده خطاها نميشود، ادامه داد: اگر هم در جايي بين دو حكم خدا ضرورت پرداختن به حكم مهمتر، بيشتر باشد، اين مسئله نيز بسيار نادر است و اصلاً به آن اندازه گستردگي ندارد كه سبب بياخلاقي در جامعه شود.
حجتالاسلام پناهيان با اشاره به فرازي از بيانات مقام معظم رهبري پيرامون ضرورت حفظ آبروي افراد گفت: هيچ مصلحتي آبروريزي از افراد را توجيه نميكند و بايد اين نكته را همواره به ياد داشت كه ميشود بدون پا گذاشتن روي موازين شرعي، جامعه را اصلاح كرد.
وي با بيان اينكه حتي در قرآن كريم نيز نامي از منافقان برده نميشود، تصريح كرد: نظر دين بر اين است كه مردم به وسيله بصيرت، منافقين و جريانات منافقانه را بشناسند و ائمه هدي نيز اين مسئله را رعايت ميكردند.
اين مبلغ ديني ادامه داد: درجه امنيت و آبرو در جامعه بايد بالا حتي در مورد خطاكاران نيز بالا برود.
وي افزود: در بحث انتقاد نيز بايد گفت كه گاهي فردي سخني را به صورت علني مطرح كرده و رفتاري آشكار داشته است كه ميتوان اين صحبت يا رفتار آشكار او را نقد كرد و اين مجاز هم هست اما اگر خطاي كسي علني نبوده چرا بايد اين خطا در برخي نقدها برملا شود؟
حجتالاسلام پناهيان خاطرنشان كرد: حتي اگر با يك جاسوس يا منحرف فكري نيز مواجه ميشويم، چه دليلي دارد كه غير از رفتارهاي علني او بياييم و خصوصيات اخلاقي و شخصياش را نيز بيان كنيم؟
اين استاد دانشگاه با تأكيد بر اينكه براي هر نوع افشاگري و نام بردن از افراد متهم يا مجرم بايد منتظر تصميم بالاترين قواي نظام باشيم، گفت: در جامعهاي كه حفظ آبروي مردم حرمت نداشته باشد، نميتوان عدالت را برقرار كرد.
وي در همين زمينه با اشاره به روايتي از صدر اسلام گفت: هنگاميكه حضرت اميرالمؤمنين(ع) بر عمر بن عبدود پيروز شدند، حتي با وجود اصرار برخي ياران، حاضر نشدند زره گرانقيمت اين مشرك را از بدنش خارج كنند و به عنوان غنيمت بردارند و هنگاميكه رسول خدا(ص) علت اين اقدام ايشان را جويا شدند، فرمودند كه به اين دليل كه عمر رئيس قبيلهاش بوده و حرمت دارد، نخواستم حرمتش با اين كار بشكند.
حجتالسلام پناهيان با بيان اينكه همينگونه رفتارهاي اخلاقي اميرالمؤمنين(ع) و رسول گرامي اسلام(ص) بوده كه سبب بنيانگذاري دين اسلام شده است، خاطرنشان كرد: با تمسك به اصول اخلاقي پيش رفتن دشوار است و در ظاهر انسان را ديرتر به مقصد ميرساند اما اين روش پايدار و داراي كمترين آسيب است.
«پيدا و پنهان» با موضوع امنيت ملي بازنويسي شد
براي توليد در مركز سيمافيلم؛
«پيدا و پنهان» با موضوع امنيت ملي بازنويسي شد
خبرگزاري فارس: سه فيلمنامه از مجموعه اپيزوديك «پيدا و پنهان» با موضوع امنيت ملي بازنويسي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت خبري سيمافيلم، حسين ترابنژاد، نويسنده اين اثر با بيان اين مطلب، افزود: بازنويسي دو فيلمنامه «چراغها را تو خاموش كردي» و «مترجم» همراه با مهدي محمدنژاديان، امين بهروزي و فروغ فروهيده را بهتازگي به پايان رسانديم.
او افزود: در اين دو داستان تلاش شده تا از منظر متفاوتي بازنويسي شده حتي يك سكانس اكشن هم وجود ندارد.
ترابنژاد ادامه داد: داستان ديگري از اين مجموعه كه بازنويسي آن به اتمام رسيده، «ثانيههاي جهنمي» نام دارد كه طرح اوليه آن را خودم ارائه دادهام. اين قصه روايتگر ماجراي گروهي از سربازان حزب بعث عراق است كه مأموريت پيدا ميكند تا در زمان سفر نخست وزير عراق به ايران، با ترور او ثابت كنند كه در ايران امنيت وجود ندارد.
اين فيلمنامهنويس اظهار داشت: هر سه فيلمنامه با مشاوره «مهدي ارگاني» نوشته شده و براي اعلامنظر نهايي و دريافت كد توليد به مركز سيمافيلم ارائه شده است. همچنين براي بازنويسي دو داستان ديگر از اين مجموعه به نامهاي «نقب شب» و «پشت دروازههاي شهر»، منتظر نظر گروه هستيم.
مجموعه «پيدا و پنهان» به تهيهكنندگي محمدرضا عباسيان در گروه علمي-فرهنگي مركز سيمافيلم تهيه و توليد ميشود.
اشميت تأثير مشكلات اقتصادي اروپا بر خانوادهها را تصوير ميكند
در پروژه «همهاش همين است»؛
اشميت تأثير مشكلات اقتصادي اروپا بر خانوادهها را تصوير ميكند
خبرگزاري فارس: هانس كريستيان اشميت فيلمساز آلماني فيلم جديد خود «همهاش همين است» را با حمايت مالي دولت مركزي جلوي دوربين ميبرد. اين فيلم تأثير مشكلات اقتصادي اروپا بر روي خانوادههاي معمولي را به نمايش ميگذارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نهاد سينمايي BKM كه وابسته به دولت آلمان است يك كمك مالي 200 هزار يورويي به فيلم تازه اشميت ميكند.
رقم دقيق هزينههاي توليد فيلم به صورت رسمي اعلام نشده ولي گفته ميشود اشميت فيلم خود را با هزينهاي 4 ميليون دلاري ميسازد.
با آن كه رقم كمك نهاد سينمايي BKM بالا نيست، ولي سازندگان آن از همكاري و همراهي مثبت دولت ابراز رضايت كردهاند.
قصه اين درام اجتماعي درباره خانوادهاي است كه هنگام ديدار پسر جواني از خانوادهاش در حومه شهر از هم پاشيده ميشود.
اين قصه تلاش دارد تأثير مشكلات اقتصادي اروپا پس از بحران بينالمللي دو سال قبل را بر روي خانوادههاي معمولي به نمايش بگذارد.
كمك مالي BKM بخشي از طرح اين نهاد براي كمك به توليد حدود 10 فيلم سينمايي داستاني و مستند است.
رقم كلي حمايت اين نهاد از محصولات سينمايي در هر سال حدود 3 ميليون دلار خواهد بود.
اشميت كار فيلمسازي را از سال 1989 با ساخت چند مجموعه تلويزيوني و فيلم مستند شروع كرد.
او كه بيشتر در رشته مستند كار و فعاليت كرده،اولين فيلم بلند داستاني خود «23» را در سال 1998 كارگرداني كرد.
اشميت تا به حال 11 كار سينمايي و تلويزيوني داشته كه 5 تاي آنها فيلمهاي بلند داستاني بودهاند.
آخرين كار سينمايي او تا به امروز مستندي درباره محيط زيست است كه در سال 2009 ساخت.
بحران آموزشي اخير آمريكا روي پرده سينما
دانيل بارنز «من هنوز بلند ميشوم» را ميسازد
بحران آموزشي اخير آمريكا روي پرده سينما
خبرگزاري فارس: «من هنوز بلند ميشوم» درام اجتماعي و پرورشي جديد صنعت سينماست كه قصد دارد مشكلات و بحران آموزشي اخير آمريكا را مورد بحث و بررسي قرار دهد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيلمنامه اين فيلم با الهام از بحران آموزشي اخير كشور آمريكا نوشته شده و به عنوان يك فيلم مستقل جلوي دوربين ميرود.
ويولا ديويس بازيگر رنگين پوست سينما و مگي گيلنهال در اين فيلم در نقش مادراني سختكوش و گرفتار بازي ميكنند كه عليه سيستمآموزشي موضع ميگيرند. هدف آنها ايجاد تغيير در سيستم ادارهي مدرسه فرزندانشان در يك شهر كوچك است اما تلاش سرسختانه اين دو مادر براي ايجاد تغييرات در سيستم آموزشي با موانع و دستاندازهاي متعددي روبرو ميشود. در اين رابطه تعددي از معلمهاي مدرسه هم با دو شخصيت اصلي قصه فيلم همراه ميشوند و موج اعتراضي به شهرهاي بزرگتر هم ميرسد.
دانيل بارنز فيلمساز مستقل سينما «من هنوز بلند ميشوم» را كارگرداني ميكند. فيلمنامه اريژينال فيلم را برين هيل نوشته است.
بخش مهمي از قصه فيلم اختصاص به تبعيضاتي دارد كه نسبت به دانشآموزان رنگين پوست در مدارس آمريكا اعمال ميشود.
به همين دليل ، تعداد زيادي از بازيگران فيلم از بين هنرمندان سياهپوست انتخاب شدهاند.
كمپاني فوكس قرن بيستم «من هنوز بلند ميشوم» را در آمريكاي شمالي پخش خواهد كرد.
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3